Chamber Boardrooms is beschikbaar voordat gebruik op huurbasis. Kameractiviteiten hebben voorrang op allemaal andere boekingen. Het behandeling van een kamers mag het gewoon werk met de kamermedewerkers niet hinderen. In alle promoties en mededelingen voor de vergadering / de evenement van uw bedrijf, mag de gegevens van de Brandon-kamer enkel als vergaderlocatie worden gebruikt. Elk verzoek aan de Brandon-kamer vanwege uw vergadering / evenement te ondersteunen, te promoten of bij sponsoren alsof goed erbij keuren, moet eerst worden goedgekeurd sinds de Brandon-kamer. Elke promotie of verkoop van gereedschap of diensten tijdens uw vergadering moet eerst belanden goedgekeurd door de Brandon-kamer. Elke uitnodiging die werd gedaan voordat de nieuwsmedia ter dekking van uw vergadering / evenement in de Brandon-kamer moet aanvankelijk worden goedgekeurd door het Brandon-kamer.

the boardroom

  • Bevestiging. Boekingen zijn niets bevestigd of gegarandeerd totdat een door de Kamer ondertekende Boardroom-overeenkomst is ontvangen. U ontvangt een bevestiging voor uw boeking zodra de overeenkomst is ontvangen.
  • Beschikbaarheid. Boardroom-boekingen zijn beschikbaar op fundament van wie het eerst komt, u eerst maalt. Alle gasten moeten het kamer verlaten op of v??r een aangegeven eindtijd vermeld boven het contract. Ruimte aan de directiekamer wordt enkel geboekt voor de aangegeven tijden. Een Brandon Kamer van Koophandel behoudt zichzelf het recht voor vanwege de directiekamer te annuleren. In geval van annulering door een Kamer, worden de kosten van het boeking niet in rekening gebracht. Een Kamer behoudt zich tevens het recht voor het verhuur betreffende de bestuurskamer naar bizar goeddunken erbij weigeren.
  • Geldtransfer. Brandon-kamerleden deze de directiekamer huren, kunnen gefactureerd belanden. Leden moeten een goede reputatie hebben bij de Kamer. Niet-leden moeten hun huur afrekenen voorafgaand aan, of met de dag van hun boeking.
  • Annuleringsbeleid. Bij annulering tot 48 uur voordat het reserveren wordt 50% van een totale huursom in rekening gebracht. Betreffende annuleringen binnen 24 uur gelijk reservering wordt 100% betreffende de totale huursom boven rekening gebracht. De Ruimte behoudt zichzelf ook de recht aan om beslist kamerhuur aan Chamber-evenementen bij annuleren.
  • Opstelling. De vergaderruimte op een bovenste verdieping is geschikt voor 18 directiekamers. Een vergaderruimte beneden is passend voor maximaal 10 boardroom-stijl. Tabellen mogen niet word verplaatst behalve voorafgaande toestemming. De organisatie die de kamer huurt, ben verantwoordelijk voor het aangroeien, opruimen plus zorgen datgene het pand goed wordt beveiligd als de kamer niet open is. De kamer dienen in dezelfde staat worden achtergelaten als waarin die is ontdekt.
  • Eten plus drinken. Koffie en thee zijn bij koop (inclusief roerstokjes, room, suiker, koffiebekers). Andere benodigdheden zijn een verantwoordelijkheid met de huurder (dwz borden, bestek, servetten, enz. ) De ruimte biedt geen cateringdiensten, toch er karaf een lijst met leden worden verstrekt. Let met: voedsel en benodigdheden deze zich in uw keuken bevinden, behoren zelfs de Brandon-kamer en is niet beschikbaar voor de klanten voor gebruik.
  • Toegang en beveiliging. Een sleutel is nodig vanwege toegang te krijgen zelfs 8: 30 of gelijk 17: 00 uur. Dit sleutel dienen uiterlijk om 17: 00 uur bij het kantoor van de Kamer belanden opgehaald. Sleutels moeten de volgende dag naar het kantoor van de Kamer worden teruggestuurd (of tenzij anders overeengekomen. ) Indien de sleutel verloren gaan, zal een huurder beslist verloren sleutelprijs van dollar 50 oplopen en beheersen de privileges voor verhuur van de kamer worden ingetrokken. Betreffende gebruik van het gebouw na 17. 00 uur is u van groot belang dat het gebouw te allen tijde beschermd is. De enige toegang na 17: 00 zou worden sinds de 11 th Street Building Entrance. U moet dezelfde begeleider betreffende de uitgang hebben ondertussen de deur is ontgrendeld. Laat een deur betreffende de deur niet toegankelijk staan. Dit zou het probleem moeten oplossen van personen die genkele deel uitmaken van een vergadering dat het gebouw binnenkomt.
  • De schoonmaken. Het huurder van de directiekamer gaat ermee akkoord allemaal verantwoordelijkheid bij zich erbij nemen voordat de netheid van de directiekamer plus deze terug te brengen naar een staat waarin deze board-room.nl zich bevindt: u afval moet worden weggegooid in de daarvoor bestemde ruimte, alle vuile vaat dienen worden schoongemaakt en de stoelen moeten op hun juiste aanleiding worden teruggebracht rond een tafel betreffende de directiekamer.
  • Aansprakelijkheid. Het is wel verstaan dat de Brandon Ruimte van Koophandel op genkele enkele manier verantwoordelijk ben voor persoonlijk letsel, beschadiging aan eigendommen of verschillende aansprakelijkheden deze kunnen ontstaan tijdens de gebruik betreffende hun faciliteit. Huurder gaan ermee akkoord de vrijwaring vrij te geven plus de Brandon Kamer betreffende Koophandel en de verhuurder, de Brandon Kamer van Koophandel, aansprakelijk te houden aan dergelijke achterstand.

De huurder gaat ermee akkoord alle aansprakelijkheid te aanvaarden met betrekking tot de acties van bestaan / haar gasten. Een huurder plus gasten werd gevraagd om de eigendom van Brandon Chamber ofwel Commerce bij respecteren. Allemaal artikelen (voedselproducten, benodigdheden, incidentele effecten) deze niet rechtstreeks door een huurder word verstrekt, worden geacht te behoren tot Brandon Ruimte van Koophandel en haar personeel en zijn daarom niet toegankelijk voor huurder en gasten. Huurders zijn aansprakelijk aan eventuele schade aan het faciliteiten plus / ofwel inhoud plus inrichting. Allemaal schade dienen onmiddellijk bij de kamermedewerkers worden gemeld. Van Room Renters werd verwacht datgene zij alle reparaties plus vervangingskosten betreffende eventuele beschadiging aan de faciliteit eigenhandig en / of de inhoud daarvan dekken. Huurders zijn niets om items achter te laten in uw directiekamer, keuken of kelder. Alle items die niet behoren tot de Kamer van Koophandel moeten worden verwijderd uit het gebouw wanneer de huur is voltooid. De Kamer van Koophandel ben niet aansprakelijk voor verloren of beschadigde items deze achterblijven in het gebouw van het Kamer. Schakel de lichten uit wanneer u weggaat.